sávroló

Sávroló

A sávroló, mint a nevében is benne van sávokra, keresztben csíkokra osztja a roletta textilt, melyek váltakozva engedik át a fényt illetve sötétítenek, árnyékolnak. Egy sávroló szerkezettel képesek vagyunk helyettesíteni a fényáteresztő és a sötétítő függöny funkciót.

Hogyan működik ez a fantasztikus ötlet?

A sávroló két anyaga egymás mögött helyezkedik el, mozgatással elcsúsztatjuk őket egymáshoz képest, így az egyik állásban fényáteresztőként, míg a másik állásban sötétítőkén funkcionál egy azon roló szerkezetben, ezáltal egy igen esztétikus belső árnyékoló. Tetszőlegesen, akár teljesen feltekerhetjük a tokba, szellőztetésnél, ablaktisztításnál így nem lesz útban.

Mindenki megtalálja a neki tetszőt, a letisztult formavilágú, modern és minimál stílusú lakásokba szépen mutatnak. Használjuk ki a sávrolók minden előnyét, az összes árnyékolási funkciót ellátja, helyettesíti a szalagfüggönyt. Modern, egyedi és valóban praktikus!

Színes, különböző textúrájú sávroló kollekcióinkat modern stílusú lakásokba, irodákba ajánljuk. A működtetése lehet kézi golyós gyöngylánccal vagy motoros fali kapcsolóval illetve rádiós távirányítóval, amely programozható és egyszerre több sávrolót is lehet vele mozgatni.