ágytakarók

Az ágytakarók évszaktól függően hol extra melegséget, hol frissességet és kényelmet biztosítanak. Ha megtehetjük, váltogassuk az évszakokkal összhangban, vagy ha a hangulatunk úgy kívánja, használjunk alkalmanként más mintát.

 

Hálószobánkban, vagy akár a nappalinkban az ülőgarnitúránkon az ágytakarókkal kiemelkedő hatás érhető el. Azon kívül, hogy az ágytakarók plusz kényelmet adnak, nagyszerű lehetőséget biztosítanak arra is, hogy kialakítsuk a helyiségben a ránk leginkább jellemző atmoszférát és stílust.

 

Fontos szerepük van az összbenyomás kialakításában, mivel méretük nagy, és olyan magasságban vannak elhelyezve, ahol nehéz figyelmen kívül hagyni. A különféle színek, alapanyagok és textúrák széles választékából választhatunk, a puha, meleg, steppelt ágytakaróktól az elegáns, vékony gyapotból készült változatokig. Sok ágytakarónk lepedőként is használható. Legtöbb ágytakarónk mosógépben is mosható, ami azoknak jó hír, akik szeretnek az ágyban étkezni.

 

Az ágytakarók olyan nagy hatással vannak a szoba összképére, hogy cseréjükkel a szoba hangulatát is megváltoztathatjuk. A kisebb átalakítás éppen olyan egyszerű, mint ahogyan egy ágytakarót leterítünk az ágyra – és ugyanolyan költségkímélő. 

 

Bizonyos ágytakaróink mintázata vagy színe eltér az egyes oldalain, így az új összkép kialakításához elég csak megfordítani őket. Sok ágytakarónk illik más lakástextiljeinkhez, szőnyegekhez vagy függönyökhöz, vagy akár egy-egy kollekciónk részét képezik. Ezért igen egyszerű lesz az összhang kialakítása.

 

Cseréljünk ágytakarót, változtassuk meg együtt a szoba hangulatát. A Függönyvarázs Lakberendezési Stúdió segítséget nyújt ebben is. Segítünk az évszaknak megfelelő textíliát kiválasztani, és természetesen méretre is varrjuk az ágytakarót.

 

Szeretném felhívni a figyelmet két korábbi cikkemre, amik szintén segítséget nyújthatnak az ágyterítő kiválasztásban:

1 Védőhuzat

https://www.fuggony-fehervar.hu/news/vedohuzat/

 

2 Ágy és az a ő takarója:

https://www.fuggony-fehervar.hu/news/agytakarok/

 

Fontos megjegyzés!
A cikkhez felhasznált képek a stílust és az adott megoldásokat hívatottak bemutatni. Tehát a képeken szereplő termék, termékek nem minden esetben elérhetőek. Természetesen minden esetben segítek, hogy hasonló termékkel kielégítsem a felmerült igényeket.