Ágytakarók

 

Ágy és az ő takarója

Egy igényesen berendezett hálószoba kötelező megoldandó feladata az ágy díszítése. Az ágy dekorációja lehet egy jól megválasztott ágytakaró, kiegészítő díszpárnákkal.

     

Szerencsésebb esetekben előre tudunk tervezni. Ilyenkor az ágytakaró harmonizál a falon futó tapétával, vagy a sötétítő- és fényáteresztő függönnyel is. A stílus kiválasztásánál figyelembe tudjuk venni az enteriőrt és a kivitelezésnél egy kiforrott egységet tudunk alkotni a bútorokkal és a többi kiegészítőkkel.

  

Nem mindig alakul úgy, hogy teljes összhangot kívánunk teremteni egy szoba berendezésénél. Ilyen esetekben helyi, és alkalmi dekorációt alkalmazunk. Az ágyra teríthetünk egy különleges plédet, mellyel gyorsan és célszerűen változtatható a hálószoba hangulata.

   

Az ágytakaró alapvető díszítő eleme az ágynak, mégis ritkán alkalmazzuk szimplán magában. Díszpárnákkal, és ágysállal jutunk el a tökéletes megjelenéshez. Egy szépen megvarrt és kiválasztott díszpárna nem csak az ágynak, de a szobának is díszévé válik, hangulatossá teszi az egész enteriőrt.

   

A  Függönyvarázs Lakberendezési Stúdió különböző alapanyagú, színű és méretű ágytakarókat kínál. Egyedi megrendeléseknél közösen kiválaszthatjuk a függöny és ágyterítő anyagát, hogy tökéletesen összhangban legyen a hálószoba két meghatározó textíliája.

   

Az ágytakaró különböző varrástechnikával készülhet. A több fajta stílus más- és más kivitelezést kíván. Az ágytakaró lehet ráncoltszélű, ferdepánttal varrt, vagy gazdagon díszített paszománnyal dekorált terítő is.

Trendi ágytakarókat is megtalálhatja a Függönyvarázs stúdió kínálatában. Műszőrme ágytakarók azonfelül, hogy nagyon dekoratívak még kiválóan melegítenek is hűvös estéken. Jöjjön be a stúdióba, vagy online is kérje segítségemet az ágytakarók kiválasztásában, nagyon szívesen segítek!

  

Fontos megjegyzés! 

A cikkhez felhasznált képek a stílust és az adott megoldásokat hívatottak bemutatni. Tehát a képeken szereplő termék, termékek nem minden esetben elérhetőek. Természetesen minden esetben segítek, hogy hasonló termékkel kielégítsem a felmerült igényeket.