ASZTALTERÍTŐK

Asztal és az ő ruhája

Ahány ház annyi szokás. Vannak, akik csak hétvégén illetve ünnepi alkalmakkor terítenek meg az asztalnál. Vannak ahol mindennap, és minden este!

  

  Természetesen itt elsősorban a hivatásos vendéglátókra gondolok, hiszen az átlagember otthonában nincs minden este gyertyafényes vacsora. De lehet, hogy én tévedek. Mindkét esetben jó, ha tudatosul bennünk, hogy az asztalterítő az asztal ünnepi ruhája.

  

  Egy jól megválasztott textília felrakásával tökéletes harmóniát teremtünk otthonunkban, éttermünkben, ami nagyban hozzájárul szeretteink, illetve vendégeink komfortérzetének, és hangulatának javításához.

  

    Sokféle terítő közül választhatunk. Anyagát tekintve vannak, normál terítők, dekor terítők, teflonos terítők, impregnált terítők. Az ünnepi alkalmakat tekintve húsvéti- és karácsonyi terítők. És természetesen a szivárvány ezer színéből válogathatunk asztalterítőt az alkalomhoz, vagy ízlésünknek leginkább megfelelő színekből.

  

  Az étel is jobban ízlik, a falatokat is jobban lehet élvezni egy szépen megterített asztalnál. Étterem tulajdonosként azonban az ételek íz világán kívül a teríték megválasztásával is kalkulálni kell. A megálmodott textíliák kiválasztásakor például jó, ha tisztába vagyunk az anyag színtartósságával, könnyen kezelhető, és strapabíró anyag legyen, és az sem árt, ha a foltokat nyomtalanul el tudjuk távolítani.

  

  A Függönyvarázs Lakberendezési Stúdió egyedi ajánlatokkal áll a vendéglátók rendelkezésére. A több évtizedes tapasztalatunk alapján garantáljuk a költséghatékony megoldást és a legjobb ár/minőség arányú textília kiválasztását.

Szennytaszító damaszt abroszok, Kevert szálas éttermi abroszok nagy választékban és kedvező árfekvésben rendelhetők!

  

  Egyedi kiegészítők varrását is vállaljuk! Asztali futók, asztalszoknyák, székhuzatok, textil szalvéták elkészítését a kiválasztott abroszhoz tökéletesen illő anyagokból varrjuk meg.

  

   Jó tudni azonban, hogy a szalvéták készítéséhez minden esetben pamut tartalmú anyagokat kínálunk, ugyanis ennek az anyagnak köszönhetően képes magába szívni a textília a nedvességet. A poliészter- és szennytaszító anyagok nem alkalmasak erre, ezért nem is ajánljuk.

 

Kérjen egyedi ajánlatot most!

 

Fontos megjegyzés! 

A cikkhez felhasznált képek a stílust és az adott megoldásokat hívatottak bemutatni. Tehát a képeken szereplő termék, termékek nem minden esetben elérhetőek. Természetesen minden esetben segítek, hogy hasonló termékkel kielégítsem a felmerült igényeket.