Csak a természet készül a téli álomra.

Akciós függönyök, kiegészítők. Kézimunka, varrás ötletek a hosszú téli estékre...

Elmúltak a forró napok, az Indián nyár időszakát éljük. Szervezetünkben még sok az energia. Aztán lassan jönnek a párás, ködös reggelek, a hosszú és sötét esős délutánok. Ezzel is a folytonos megújulást, a természetes nyitottságot engedjük magunkhoz. Ne féljünk megújulni.  Már most gondoljuk ki mivel fogunk majd erőt meríteni. Gondoskodjunk otthonunkban olyan színű tárgyakról, textíliákról, amelyek egy pillantás alatt felmelegítenek, feltöltenek majd minket energiával. Függönyeinket díszítsük kiegészítőkkel. Ne gondoljuk, hogy csak a drága dolgok a jók. Lakásunkban az asztalterítőt akár a csillogóan barna vadgesztenyével is izgalmasabbá tehetjük.

A meleg tónusú avarszínek, a bronz és rozsdás alapvető színek kombinációja. Élénk, de harmonikus hangulatot adhatunk otthonunknak, ha az aranyló barnákat, a telt, meleg sárgákat és a tompa homokárnyalatokat együtt alkalmazzuk.  Nem baj ha már meglévő textíliákkal mozgalmasabb összhatást érünk el. Legyen az smaragdzöld vagy narancsvörös. Magunknak kell megfelelnie, hiszen ránk kell, hogy jó hatással legyen. Nyugodtan csempészünk a kompozícióba borvörös árnyalatú marsalát, amit a szakma 2015 lakástextil divat színének kiáltott ki.

Nézzen be a stúdiómba, különválogattam azokat a függönyöket, és kiegészítőket, amik alkalmasak egy pillantással felmelegíteni az ember lelkét egy hideg novemberi reggelen.

Akciós mintasálakból, kifutó termékekből remek kiegészítőket, díszpárnákat lehet kreálni most jó áron, amíg az akció tart.