Kert végében a nyár…

Június első napjaiban talán ideér a nyár. Lassan akar felkúszni a kert végéből a teraszra, a nappaliba, a szobákba.  Lassan, de visszatarthatatlanul azért eljön és felmelegíti szívünk, lelkünk. Húzzuk el  a függönyt, és hagyjuk, hogy esti langy melegével átöleljen bennünket és varázslatossá teszgye a nap végét.

Készüljünk fel fogadására a verandán, az erkélyen és a szerencsésebbek a vízparti ház teraszán- vagy a medence mellet is. Élénk bútorhuzatokkal, dekoranyagokkal vidám hangulatot tudunk varázsolni a régi kerti bútorokra, napozóágyakra, napernyőkre egyaránt. Vigyünk ki a levegőre kiegészítőket, díszpárnákat.

A Függönyvarázs Lakberendezési Stúdió felkészült az idei nyárra. 2016 trendjének megfelelő fényáteresztő függönyök, dekoranyagok érkeztek!

Ne felejtkezzünk meg az esti szúnyogvédelemről sem. Az illatgyertya mellé válasszunk sötét organzát, fedjük el, zárjuk körül magunkat, hogy az esténk még kellemesebb, zavartalan- és még meghittebb tudjon lenni.

Voile és Organza függönyök nagy választékát találod, hogy az esték rólad és családodról szóljanak és ne az élőskodőkről.

Milyen színeket használjunk?

Ha a hivatalos 2016-os év színéről beszélünk, akkor idén először két színt jelölt meg A Pantone, a világ színszabványait leginkább meghatározó nyomdaipari vállalkozás. Mint tudjuk, a Pantone által az év színének kikiáltott árnyalat óriási hatást gyakorol a divat- és sminktrendek mellett, a lakberendezési irányzatokra is.

A Rose Quartz hivatalos színkódja a 13-1520, a Serenity-é pedig a 15-3919. Ezek kombinációja olyan, mint a naplemente, amikor a világoskék égbolt lassan rózsaszínbe megy át és megfesti egyúttal a felhőket is.

Valószínű, hogy rengeteg gyerekszobában fogják használni ezt a két színt, mivel nem tér el az úgynevezett babarózsaszíntől és a baba-kéktől. Árnyalatokban nappaliban is nagyon jól tudnak érvényesülni ezek a színek, hiszen tavaszias, nyárias hatást keltenek. Pasztellszínek, így „hűsek” is egyben melegséget és nyugalmat árasztanak.

Természetesen ez csak egy ajánlott „színvonal” amely mentén trendiek tudunk lenni. Ha nem a legutolsó divat szerint élünk, akkor használjunk nekünk tetsző vidám, vagy akár élénk színeket is: A tengerkékjét, a kertek, mezők virágait vagy egzotikus gyümölcsöket idéző mandarin, türkiz, ultramarin színeket. Legyünk kreatívak. Ha nehezen boldogulnánk, másoljuk le a hűsítő koktélok színvilágát.

 

Lakáson belül is az intenzív minták jól mutatnak a modern enteriőrökben, a különleges és élénk színek – a szőlő, az indigókék égett naranccsal, és zöldeskékkel, a mandarin korallal és jéggel - pedig jó kedvet és friss életenergiát generálnak!

Látogass el a Függönyvarázs Lakberendezési Stúdióba! Válassz függönyt, dekoranyagot! Válassz szezonális árucikkekből: árnyékolók, rolók nagy választékban.