Megint DECOR...

Szeretnék bemutatni egy új partner céget. A Mardom Decor egy olyan európai cég, amely a stukkók, dekorlécek, és dekorpanelek felhasználásával korlátlan belsőépítészeti lehetőségeket kínálnak.

 

Törekvésük az egyedülálló lakóterek, közösségi helyiségek igényes kialakítása. A stukkó széles választékát kínálják, amelyet a legjobb tervezők terveztek. Egyedülálló, trend-inspiráló designt hoznak létre - a trendi minimalizmusból, a klasszikus díszekig bezáróan.

 

Több mint 10 éve fejlesztenek olyan termékeket, amelyek ügyfeleink különféle igényeit kielégítik. Folyamatosan fejlesztik terveinket úgy, hogy alkalmazkodnak az állandóan változó belsőépítészeti irányadó művészetek változó igényeihez.

 

Kérje segítségemet dekor ügyben is! Szívesen segítek, hogy lakása, irodája, vagy vendéglátóegysége modern, vagy klasszikus megjelenése boldogságot és elégedettséget szerezzen önnek, vendégeinek, és ügyfeleinek egyaránt!

 

A kollekcióban minden minőség megtalálható: az Elite kollekció nagy sűrűségű polisztirol anyagával ellenáll a mechanikai igénybevételeknek, impregnált védőrétege mély, selymes fényt sugároz, ez mellesleg a festékanyag felszívódását, valamint a szennyeződések eltávolítását is megkönnyíti. 

 

Prestige kollekció poliuretán alapanyaga éles peremek és barázdált, kidolgozott díszek kialakítását is lehetővé teszi. A Flex termékek rugalmas, hajlítható kivitelben készülnek, így íves felületeknél is ideálisak. LED világításhoz bármelyik lehetőség kedvező árú és elegáns megoldást nyújt. A gyár egyes modelljei RedDot díjban részesültek.

További info: 

https://www.mardomdecor.com/