Óriás faliképek

Tisztelt Érdeklődő!

Március havi cikkemben egy tapéta katalógus segítségével szeretném bemutatni az óriásképeket, mellyel az előkészített falakat lehet különleges hatással díszíteni, dekorálni.

 

A termék…

Az alább látható termékismertető katalógusban óriás méretű falra ragasztható képeket mutatok be, mellyel valószínűleg még nem találkozott a piacon. Ezt a terméket és technológiát a gyártó- és forgalmazó cég sok éves fejlesztő munkával dolgozta ki és szabadalmaztatta.

  

Az általuk kínált dekorációs termék különlegessége, hogy a festményjellegű képek ezzel a különleges technológiával elkészítve valóban úgy néznek ki, mintha festették volna. Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy a leghíresebb bécsi kiállító, a Belvedere Múzeum is tőlük vásárol nyomtatott anyagot.

  

Egy másik különlegessége a dekorációnak, hogy az általuk kínált textúrák a megtévesztésig térbeli hatásúak.

  

Ötletek, a kivitelezéshez…

Az általuk készített anyag áttetsző ezért az esetek nagy részében azt javasolják, hogy a dekoráció alatt tökéletesen elkészített tapétázható fehér falfelület legyen, így amikor az anyagot felragasztják a falra a színek szinte életre kelnek. Természetesen színes falra is felragasztható a kép, de ebben az esetben a kép világos részein kissé tompított módon megjelenik a fal színe.

  

A kép felragasztását házilag is el lehet végezni, de ha pontos és hibamentes végeredményt szeretne, akkor a kivitelezést bízza inkább szakemberre. További érdekes megoldásokkal tovább fokozhatjuk a képük megjelenését. Stukkóból készíthetünk keretet, mellyel jobban kiemeljük a fal síkjából a felületet. Mivel az anyag áttetsző a felragasztást végezhetjük üveg- vagy plexi lapra, melyet a későbbiekben megvilágítunk fokozva ezzel a kép hangulatát.

   

Amennyiben keret készül előbb akkor célszerű a keret belső méretét 2-2cm-rel kisebbre készíteni, mint a kép névleges mérete.

  

Útmutató…

A vásárolt dekorációs anyag, felszerelés és egyéb javaslatok:

A dekorációs anyagot a tapétákhoz hasonlóan ragasztani kell a falra, ehhez a vásárolt csomagban megtalálja a megfelelő leírást és ragasztót is. Fontos hogy az itt leírtakat pontosan kövesse, és akkor a forgalmazó cég garantálja hogy a végeredmény hihetetlenül látványos lesz.

 

Óriásképek beszerzésében is kérje segítségemet és tanácsomat!

Szívesen segítek ebben is!

Krieger Márta