Sötétítő függöny – Black-Out

A jól megválasztott függöny színt, hangulatot visz a szobába. A különféle sötétítőfüggönyök más-más mértékben szűrik meg a fényt, a pillekönnyű dekorfüggöny sejtelmesen átereszti a fényt, a napsütést, a sűrű szövésű sötétítő függöny szinte fényzáróként funkcionál. Az ideális sötétítőfüggöny árnyékol, véd, és dísze a szobának.

 

A Black-Out sötétítőfüggöny nemcsak árnyékol, hanem véd is. Megóv a kíváncsi tekintetektől, a nap erejétől és hőjétől, ráadásul még a színfakulástól is megóvja a bútorokat.

 

A Black-Out sötétítőfüggöny annyi passzív hőt képes elnyelni, hogy a szobában szinte egy hangtalan „légkondicionálóként” funkcionál.

 

A Black-Out elegáns megjelenésével a természetesen hullámzó függönyök osztályába tartozik, ezért a tervezésnél minimum a kívánt szélesség másfélszeresével számoljunk. Szövésük miatt a Black-Out sötétítők a legnehezebbek, ezért vásárlás előtt vizsgáljuk felül a karnist, a felfüggesztések teherbírását. Ha szükséges, cseréljük erősebb fém konzolokra.

 

Általánosan elfogadott tény, hogy sötétítőfüggönynek a sötétebb, mélyebb tónusú drapériák a legmegfelelőbbek. Nos, ez a Black-Out függöny esetében nem igaz. Különleges szövési technikájának köszönhetően nyugodtan választhatunk élénkebb színű, textíliát, ami kevésbé nyomja össze a szoba arányait.

 

 

A Függönyvarázs Lakberendezési Stúdióban egyedi mintasál, vagy exkluzív katalógus segítségével választhatja ki, illetve rendelheti meg egyszínű, mintás, vagy kétoldali színezetű Black-Out függönyét.

 

Kérje most is segítségemet, szívesen állok rendelkezésére!

Krieger Márta