SPAGETTI FÜGGÖNY

Spagetti függöny otthon

A spagetti függöny, a fiatalos otthonokban nagyon elterjedt. Trendi, mert változatos színeivel, érdekes fazonjával modern stílust visz az otthonokba. Semmihez sem hasonlítható, bűvös átlátszóságával sajátos hangulatot teremt. 

 

Spagetti függöny rögzítése különböző karnis szerkezetekre lehetséges. A legújabb trendi a szalagfüggönnyel ötvözött megjelenésű változat. A felfogatás történhet tépőzárral akár panelfüggöny szerkezetre is, behúzószalaggal, és rúdkarnisra karikákkal mozgatva, de ringlizett változatban is.

 

Spagetti függöny a vendéglátásban

Sajátos, egyedi hangulatával kávéházak, éttermek térelválasztójaként, dekorációs díszeként is megállja a helyét. Visszafogott színvilággal fényáteresztő függönyként is kitűnő választás lehet, minimál enteriőrökben. Modern és mégis elegáns függöny hatását kelti. Apró gyöngysorokkal tovább fokozható a dekorációs hatás.

 

Spagetti függöny kezelése, tisztítása

A spagetti függöny tisztítása odafigyelést igényel. Helytelen tisztítás során összecsomósodhatnak a szálak. Ha kézzel mossuk, kössük össze több helyen a szálakat. Gépi mosásnál is kössük össze a szálakat, de ezen kívül helyezzük el egy mosózsákba. Mindkét esetben kíméletesen mossuk, ne csavarjuk, ne centrifugázzuk. Kézzel nyomkodjuk ki a függönyt, majd függesszük fel a helyére, a szálakat igazgassuk el.

 

További segítségért keresse fel a Függönyvarázs Lakberendezési Stúdiót!