Utazz a kertedbe!

Utazz a kertedbe!

Az utóbbi napokban már nem csak a naptárunkban látjuk, hanem a bőrünkön is érezzük, hogy itt a nyár. A szerencsésebbek nyakukba veszik a világot és elmennek nyaralni. Én legtöbbször otthon nyaralok. A saját kert, a virágjaim engem mindig felüdítenek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Minden perc igazi ünnep, amit a kertben tölthetünk, és ezt hangsúlyozza a 2016-os kerti bútor trend is. „Gyere a szabadba, ülj le és élvezd a pillanatot!” Hangsúlyos és méretes relax fotelek, kényelmes függőágyak, pihenésre hívogató design bútorok, és letisztult környezet. Ez az, amit nekünk kínálnak a szakemberek. A formák a bútorok változhatnak, változzunk mi is. Válasszunk a kerthez, a bútorhoz megfelelő kiegészítőket.

Párna, párna és párna!

Elő a színekkel!

Az idei év trend színei a pasztell rózsaszín és az égkék. Ezekhez a színekhez még merésznek sem kell lennünk, bármilyen mennyiségben alkalmazhatjuk kertünkben. Ha a vagányabb, élénkebb színekre vágyunk, akkor se fogjuk vissza magunkat: idén a merészség is megengedett, bátran használjunk élénkebb színeket, árnyalatokat a kertben is.

Kárpitozott kényeztetés! Ami a kényelmet illeti, be kell vallani, tényleg a kárpitos bútorok azok, amikben a pihenés igazi feltöltődés. A legújabb fejlesztéseknek köszönhetően, egyre több márka áll elő kültérre való kárpittal, strapabíró és UV álló huzattal. Győzzünk válogatni!

Este az igazi Sötétedés után a fő hangulati elem kertünkben a fények játéka. Széles választékot találunk a hangulatos kerti világítás terén, de aki igazán el akar lazulni, az gyújtson gyertyát, vagy fáklyát, amiknek még szúnyogriasztó hatásuk is van. Építsünk ki magunknak egy kis kuckót, ahol olvashatunk, vagy zenét hallgathatunk. Húzzuk el a fényáteresztő függönyt és engedjük át testünkön a hűsítő esti szellőt.

Jöjjön el a Függönyvarázs Lakberendezési Stúdiómba és válasszunk együtt kerti kiegészítőket!

Függönyvarrás, díszpárna készítés akár hozott anyagból is!