VÉDŐHUZAT

Kezdjük az újévet egy újdonsággal.

 

A szék, a fotel és a szófa- vagy kanapé védelmét és tisztaságát megóvó terméket szeretnék bemutatni.

Bizonyára sokan használnak ágytakarót, a fekvőhely higiéniás és mechanikai sérülések megóvása érdekében. Sokan használnak „ágytakarót” ülőgarnitúra védelmében is. Ezek a takarók lehetnek egyszerű plédek, vagy gondosan méretre szabott üléshuzatok is.

 

Házi állatokat tartó otthonokban, főleg kis házi kedvenceink látogatása miatt válik szükségszerűvé. A gazdi nincs mindig otthon, és ha tiltva is van a felugrálás, megfelelő kontrol hiányában természetesen a kis kedvenceink kihasználják a lehetőséget, hiszen a heverőn sokkal kényelmesebb a várakozás a gazdira, mint a szőnyegen, a natúr kövön- vagy parkettán. A kis körmök felsérthetik a szövetet, vagy a drágább bőrbevonatot, amikor „fészket épít” éppen a magára maradt kis családtagunk.

 

Bútoraink állagát segíti megvédeni ez a spanyol gyártmányú bútorhuzat, amely elasztikus anyagból készült, ezért könnyű a le- és a felrakása az ülőalkalmatosságra. Anyagösszetétele miatt könnyen tisztántartható. Viszonylag nagy szín- és anyagmintából válogathatunk.

 

 

 

Másik megoldásként a méretre szabott huzatot ajánlanám, amely anyagának köszönhetően egyszerűbben tisztítható. A steppelt heverő- vagy fotelhuzatot egy meleg vizes törlőkendővel- vagy szivaccsal is gyorstisztításban részesíthetjük egy-egy esős napi séta után.

 

Mindkét megoldás praktikus és egyszerű. Rendeljen most bevezető áron!!! Ha bármilyen kérdése van, fáradjon be a Függönyvarázs Lakberendezési Stúdióba- illetve hívja a +36-30/395-5146 mobilszámot!