Díszpárnák huzatok

A tavaszi megújulás

Tavasszal mindig valami késztetést érzünk, hogy változtassunk környezetünkön, hogy egy-két új elemmel frissítsük fel az életterünket.

 

Lehetséges olcsón változtatni a környezetemben?

Az új díszpárnák vagy huzatok költségkímélő módon képesek megújítani a nappalit, és a hálószobát is. Megjelenésük lágyságot és kényelmet kölcsönöznek a mindennapokban. A díszpárnák azok a kiegészítők, amivel a lakás komfortérzetét növelhetjük színeikkel, mintáikkal hangulatosabbá, vagy személyesebbé tehetjük lakóterünket, bútorainkat.

  

Milyen díszpárna illik a szófára?

Az anyagkiválasztásánál nincs ökölszabály. Modern illetve minimalista enteriőrökben a bútorzattól eltérő színvilág is jól mutat. Klasszikus bútorok és falburkolatok esetén ajánlatos a függönyhöz, a tapétához harmonizáló anyagból készíteni.

 

 

A Függönyvarázs Lakberendezési Stúdiómban kedvező áron választhat díszpárna alapanyagot. Sötétítőfüggöny vásárlás esetén, kedvezményes áron kapható díszpárna anyag. Komplett együttes esetén további kedvezményt kínálok a díszpárna varrásában. Látogasson el az öreghegyi üzletbe és kérje további segítségemet a díszpárna anyagának kiválasztásában is!

 

A cikkben szereplő képek illusztrációk. Nem minden esetben találhatók meg a kínálatunkban!